dimecres, 7 de maig del 2014

La flauta bufoneta i el clarinet estarrufadet

Hola a tots! A classe comencem a treballar els instruments de vent, i per això l'Adelaida ens va proposar a uns quants alumnes de fer un diàleg, graciós, entre dos instruments de vent que ens fossin propers i en sabéssim les principals característiques. 

La Laia Altès, que toca la flauta travessera, i jo, que toco el clarinet, hem fet un diàleg entre aquests dos instruments. En aquesta història que ens hem inventat, els dos creuen que són els millors però acaben arribant a una gran i important conclusió. No us vull dir res, cliqueu i ja veureu què passa escoltant la presentació!

Hem utilitzat la app Fotobabble (disponible solament per apple) que ens permet gravar durant un màxim de 5 minuts i posar-hi una imatge que representi la gravació que es duu a terme.

16 comentaris:

  1. Je je je, un treball molt original. La idea de que dos instruments es descriguin dialogant és molt divertida.

    ResponElimina
  2. Un treball molt divertit, noies! us felicito, os ha quedat un audio molt xulo.

    ResponElimina
  3. Molt bon treball, és una forma d'aprendre però una mica més divertida.

    ResponElimina
  4. Adelaida vas tenir molt bona idea de fer treballs amb aquesta aplicació i d'aquest tipus, per cert, Laia i Cèlia molt bona feina!!!!!

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt, és un treball molt ben realitzat i divertit, que està molt entrentingut! Enhorabona noies!

    ResponElimina
  6. Hi ha moltes coses que no sabia fins escoltar això. Bona feina!

    ResponElimina
  7. Tot i ser un treball curt, es poden apendre moltes coses. Es una manera diferent d'apendre. Cèlia i Laia heu fet una molt bona feina uns felicito!

    ResponElimina
  8. Gracies aquets treballs tan diveritits i entretinguts he apres moltes coses noves !! Felicitats a la Cèlia i la Laia un treball genial :)

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies! i si, teniu raó, és millor aprendre d'aquesta forma!!

    ResponElimina
  10. Bon treball! La veritat és que amb aquests fotobbles que esteu fent ens ajuden molt a poder estudiar aquests instruments d'una forma més entretinguda.

    ResponElimina
  11. M'ha agradat força el vostre treball. En poc temps, heu explicat molt bé tota la informació que heu donat i crec que això té un mèrit. Potser podríeu haver parlat amb més naturalitat i sense vergonya! Tot i això, felicitats a les dues.

    ResponElimina
  12. M'ha agradat força el vostre treball. En poc temps, heu explicat molt bé tota la informació que heu donat i crec que això té un mèrit. Potser podríeu haver parlat amb més naturalitat i sense vergonya! Tot i això, felicitats a les dues.

    ResponElimina
  13. M'ha agradat el vostre treball ja que en un breu tems heu pogut explicar moltes coses i la discusió també està força bé, però estic dacord amb el que diu la Carme sobre parlar amb més naturalitat i amb menys vergonya. Tot i així us ha quedat molt divertit.

    ResponElimina
  14. M'ha agradat el vostre treball ja que en un breu tems heu pogut explicar moltes coses i la discusió també està força bé, però estic dacord amb el que diu la Carme sobre parlar amb més naturalitat i amb menys vergonya. Tot i així us ha quedat molt divertit.

    ResponElimina
  15. Crec que és un treball que ens ajuda molt a aprendre de manera divertida. És una idea molt interessant i us expresseu molt bé encara que com ja us han dit en altres comentaris hauríeu d'haver parlat amb més naturalitat i sense vergonya! Moltes felicitats pel vostre esforç:)

    ResponElimina
  16. M'ha encantat el vostre treball té les características necessaries per ser un bon treball: divertit, entretingut, aprens coses noves i ho fan persones molt treballadores....felicitats!!!!!!

    ResponElimina