dilluns, 7 d’abril del 2014

Sopa de Cabra

Bon dia! L'altre dia vam estar fent un treball que ens havia manat l'Adelaida que consistia en gravar una cançó tocada amb flauta i gravada amb el Audioboo. La meva companya, Mónica i jo vam elegir el tema Camins, del grup català de rock, Sopa de Cabra.


Sopa de Cabra va ser un grup de rock gironí que es va formar en el 1986 i que es va separa en el 2001. Aquest grup estava format per un cantant, dos guitarristes, un batería, un baixista i un teclat.

El grup va se molt reconegut entre els joves d'aquella època, i encara perdura en la nostra època, i van poder enregistrar bastants discos. En el 2001 es van separar i cada component de la banda va seguir el seu propi camí musical. Actualment els més reconeguts són:
-Gerard Quintana (Caic):


-Josep Thió (5000 nits):

Aquestes dues cançons són  reconegudes ja que han aparegut en la sèrie de TV3, Polseres Vermelles.

La cançó Camins té un significat. Aquesta cançó la van gravar en el 2001 que era l'any de la seva separació, i en aquells moments ells ja sabien que es separarien, per això la van gravar i per això la lletra parla sobre uns camins que es separen i que han de seguir sols, es ha dir que les seves vides es separen i cada component del grup tindrà que seguir la seva vida sol.

Aquesta és la cançó més popular que tenien, L'Empordà, he fet una partitura amb el programa Noteflight per a que la pugueu interpretar:


També us deixo la cançó de Camins, que com ja he dit abans, l'hem interpretat la meva companya i jo. Vam tenir alguns problemes de so per això al principi de la cançó es sent una mica malament, però tot i això esperem que us agradi:

3 comentaris:

  1. Sincerament em sembla un grup que per molt que passi el temps, no passarà de moda. Han fet música xulíssima i també molt significativa! Per cert, us ha quedat molt bé l'audioboo amb flauta!

    ResponElimina
  2. Bona idea la de passar la partitura a Noteflight, a veure si hi ha gent que s'anima a tocar-la.

    ResponElimina
  3. Us ha quedat xulíssim tot i no ser una partitura fàcil.

    ResponElimina