dissabte, 3 de maig de 2014

Som Finalistes!!!!!


SOM FINALISTES!!!

 FELICITATS A TOTS!!

Com sabeu, avui sortia la llista de finalistes del Concurs Espiral Edublogs i us he de dir que el nom dels nostre bloc és a la llista!

Hem passat la primera fase del concurs, la segona fase será el dia 17 de maig. Ànims a tots!

Una abraçada virtual a tots des de La Garrotxa.
Si no veieu el vídeo tambe podeu fer clic aquí.

Per aquells una mica inquiets i amb ganes d'investigar, sapigueu que he fet el vídeo amb l'app Tellagami. La podeu trobar per Apple i per Android.

10 comentaris:

 1. Que bé Adelaida, quina emoció! Dóna gust veure que el treball que hem fet entre tots comença a donar els seus fruits!

  ResponElimina
 2. Felicitats a tots pel treball i l'esforç dedicat a aquest blog!

  ResponElimina
 3. Estic molt contenta de que hàgim passat aquesta fase del concurs, el nostre esforç del dia a dia al bloc va tenint resultats:)

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies a tots i FELICITATS! Ja sabeu, però, que no està al sac i ben lligat, i això vol dir que hem de seguir treballant :=)

  ResponElimina
 5. Oh! Està molt bé! Estic molt contenta per passar aquesta primera fase del concurs, ara toca treballar força per la següent! :)

  ResponElimina
 6. Moltes felicitats a tots pel treball que estem fent, ara que ja hem passat la primera fase, hem de continuar així per a arribar a la final!

  ResponElimina
 7. Fantàstic!!! Adelaida, guanyarem!

  ResponElimina
 8. Enhorabona!!!! Bona feina, nois! l'Adelaida hi posa les ganes, la imaginació i la constància (quina sort de profe!!) però sense la vostra participació i les vostres activitats no seria possible! Felicitacions des de Valls!

  ResponElimina
 9. Gràcies Anna! Una profeTIC de qui sempre aprenc coses. Gràcies pel teu suport i els teus bons i savis comentaris :) Segur que els alumnes hi estan d'acord.

  ResponElimina