dissabte, 3 de maig del 2014

Som Finalistes!!!!!


SOM FINALISTES!!!

 FELICITATS A TOTS!!





Com sabeu, avui sortia la llista de finalistes del Concurs Espiral Edublogs i us he de dir que el nom dels nostre bloc és a la llista!

Hem passat la primera fase del concurs, la segona fase será el dia 17 de maig. Ànims a tots!

Una abraçada virtual a tots des de La Garrotxa.




Si no veieu el vídeo tambe podeu fer clic aquí.

Per aquells una mica inquiets i amb ganes d'investigar, sapigueu que he fet el vídeo amb l'app Tellagami. La podeu trobar per Apple i per Android.

10 comentaris:

  1. Que bé Adelaida, quina emoció! Dóna gust veure que el treball que hem fet entre tots comença a donar els seus fruits!

    ResponElimina
  2. Felicitats a tots pel treball i l'esforç dedicat a aquest blog!

    ResponElimina
  3. Estic molt contenta de que hàgim passat aquesta fase del concurs, el nostre esforç del dia a dia al bloc va tenint resultats:)

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots i FELICITATS! Ja sabeu, però, que no està al sac i ben lligat, i això vol dir que hem de seguir treballant :=)

    ResponElimina
  5. Oh! Està molt bé! Estic molt contenta per passar aquesta primera fase del concurs, ara toca treballar força per la següent! :)

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats a tots pel treball que estem fent, ara que ja hem passat la primera fase, hem de continuar així per a arribar a la final!

    ResponElimina
  7. Fantàstic!!! Adelaida, guanyarem!

    ResponElimina
  8. Enhorabona!!!! Bona feina, nois! l'Adelaida hi posa les ganes, la imaginació i la constància (quina sort de profe!!) però sense la vostra participació i les vostres activitats no seria possible! Felicitacions des de Valls!

    ResponElimina
  9. Gràcies Anna! Una profeTIC de qui sempre aprenc coses. Gràcies pel teu suport i els teus bons i savis comentaris :) Segur que els alumnes hi estan d'acord.

    ResponElimina