dimarts, 6 de maig del 2014

Instruments de la Cobla


Bon dia! Com que hem fet els instruments de percussió, de corda i ara estem fent els de vent, què res millor que fer un treball sobre els instruments de la cobla que recullen set instruments de diferents tipus. Entre ells hi ha el contrabaix, el flabiol i tamborí, el fiscorn... Ho he fet amb l'app mòbil Lensoo Create, una aplicació similar a Educreations però disponible per Android, però també per Apple.

La "pega" que hi trobo és que quan fas un error, després no ho pots corregir, ja que no es pot tallar el moment que has tingut un error.

És un treball que m'ha costat molt de fer i que no ho hagués pogut fer sense l'Andreu Ayllon, que tot i que s'expressi en el treball, m'ha ajudat molt.

http://create.lensoo.com/watch/b64V


13 comentaris:

  1. Felicitats Aleix, m'ha agradat molt el teu treball. Trobo que és molt interessant i que l'aplicació que has utilitzat també. Està per android oi?

    ResponElimina
  2. Cèlia Prats Masdeu 2n. A7 de maig del 2014, a les 20:25

    Es nota que darrere aquesta presentació hi ha molt treball, com diu el Gerard FELICITATS! Ens descrius molt bé els intruments de la cobla i les seves característiques principals.

    ResponElimina
  3. Bona feina Aleix! Com ja has dit, t'ha costat molt de fer, però el resultat final és molt bo.

    ResponElimina
  4. El treball està molt ben presentat i segurament t'ha costat de fer, però el resultat ha quedat molt bé.

    ResponElimina
  5. Molt bon treball Aleix, t'ho has currat un munt i es nota, el treball és excepcional! Segueix així!:)

    ResponElimina
  6. Has fet una presentació que porta molt de treball i amb una nova aplicació per Android la veritat és que t'ha quedat molt bé. Cada vegada vaig aprenent més coses dels instruments de la cobla!

    ResponElimina
  7. Es un treball molt bo i que es nota que t'has esforçat molt en fer-ho.

    ResponElimina
  8. Aleix es nota que t'has esforçat molt en fer aquest treball. És un treball molt complet , i m'ha agradat que després de cada explicació, hagis posat algun frament d'alguna cançó per ensenyarnos com sona, així ara en sabré reconeixer els sons.

    ResponElimina
  9. Un treball molt interesant !!Felicitats Aleix

    ResponElimina
  10. Gran treball! I molt xula aquesta nova app!

    ResponElimina
  11. Molt bon treball! He trobat que l'informació és clara i fàcil d'entendre i amb les audicions m'ha ajudat a poder saber el tmbre de cada instrument per a després saber-lo identificar. Provaré a descargarme l'aplicació, lm'ha semblat molt útil.

    ResponElimina
  12. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. El treball està molt bé en quant al contingut. Llàstima que la qualitat del so no sigui la millor. De totes maneres, has comentat moltes curiositats dels instruments que jo no coneixia, clarament es veu que us heu esforçat molt els dos.

    ResponElimina