Aquests dies els alumnes de 2n ESO estem començant el tema dels instruments aeròfons. Per això, jo he fet una presentació amb la app Thinglink.
Thinglink és una aplicació apta per a Apple i Android, que ens permet posar en una imatge: text, més imatges, enllaços, videos... És a dir que podem crear una imatge interactiva.
Per fer aquest article he volgut crear un Thinglink amb les diferentes embocadures que existeixen en els instruments aeròfons, per això he elegit un instrument de cada embocadura i us he explicat una mica la seva estructura i la seva història.
El primer instrument que he elegit és el clarinet, que és uns aeròfon de llengüeta simple:
El segon instrument és el oboè, que és un aeròfon de llengüeta de canya doble:
El tercer instrument és la flauta travessera, que és un aeròfon que té bisell:
I finalment, el quart instrument és la flauta dolça, un aeròfon que té bec:
M'ha semblat un article i absolutament genial. Felicitats Mireia per aquest treball! A classe ens anirà molt bé per treballar les parts dels instruments, saber una mica de la història de cada instrument i poder escoltar amb deteniment el so de cada un d'ells amb els vídeos que has posat.
ResponEliminaGenial Mireia! Em sembla una bona idea que algú també fes el mateix però amb altres instruments, com per exemple els de vent-metall.
ResponEliminaM'ha encantat el teu treball, és molt educatiu i està molt complet. Però té algunes faltes d'ortografia, segurament per causa del corrector ortogràfic (a mi també em passa).
ResponEliminaFantàstic Mireia! Has fet un treball súper complet, amb molta informació però de forma resumida i concisa. A més, és molt bona idea que hagis afegit imatges i vídeos.
ResponEliminaFelicitats pel teu genial treball Mireia, ho explica tot super bé! Adelaida, que et sembla si en faig algun de vent-fusta?
ResponEliminaHas fet una presentació molt bona! aquesta app és genial ja que pots fer resums i a la vegada posar imatges i videos:) felicitats Mireia!
ResponEliminaT'ha quedat súper bé el treball, crec que aquesta aplicació és molt adient per aquests tipus de treballs, en els que has de escriure les parts, fer una breu explicació i posar-hi un vídeo.
ResponEliminaQuin munt de comentaris!! Que bé que reconegueu la feina dels companys! I és clar que si que pots fer un treball amb algún instrument de vent Chaimaa, però que no l'hagi fet la Mireia.
ResponEliminaEs un article genial! Ma ensenyat moltes coses sobre aquests instruments. Gracies!
ResponEliminaEl treball està molt ben fet! La informació és molt completa i es molt fàcil de entendre tot el que s'hi explica. Penso que aquesta aplicació es fantàstica ja que en una sola imatge s'hi poden posar explicacions, vídeos i altres imatges.
ResponEliminaGràcies a tots! Espero que us hagi ajudat:)
ResponEliminaGenial! Està tota l'informació molt ben distribuïda i s'entén tot molt bé. Aquest treball m'ha ajudat a entendre millor algunes coses i aprendre'n de noves, et felicito Mireia!
ResponElimina