dimarts, 13 de maig del 2014

La postal d'Enrique Bunbury amb Postino

Hola!
He trobat una aplicació molt divertida disponible per a Apple i Android. Es diu Postino  i serveix per a fer una postal. Dóna la opció de posar una imatge, text, firmar i enviar-ho a una direcció de correu electrònic. Crec que val la pena utilitzar-la perquè és molt fàcil i útil. 

Per provar-la he fet veure que era Enrique Bunbury, un cantant espanyol de rock al grup Héroes del Silencio. Van ser molt famosos als anys 80 i 90. L'any 1993, van anar a Berlín (Alemanya) al festival contra el racisme. Allà, van vendre 250.000 còpies de El espíritu del vino i van estar al número 1 de ventes. També van guanyar un disc d'or. He escrit com si fos Enrique escrivint a la seva mare des de Berlín, sorprès per la gran acollida del grup a Alemanya. 

Aquí està la postal, si la voleu veure amb més detall podeu clicar sobre la imatge:


Aquí us deixo un vídeo on surt com els donen el disc d'or i una petita entrevista que li van fer a Enrique desprès de l'entrega del premi:



1 comentari:

  1. Molt bon article Cristina. Contextualitzes perfectament el personatge cosa que fa abosulatament creïble la postal d'Enrique a la seva mare. Gràcies per la troballa! Així també podrem treballar l'activitat amb els que tene Android.

    ResponElimina