divendres, 18 d’abril del 2014

Amb la música retornem a Itàlia!

Hola a tots! 
Feia molt de temps que tenia preparada una cosa molt especial: Sons de quan els meus companys de classe i jo estàvem de viatge de final de curs a Itàlia.

Doncs bé, amb el mòbil anava fent petites grabacions amb la 'Grabadora de sonidos'. Una eina molt fàcil d'utilitzar, bàsica i no gaire complexa. Al arribar del viatge, vaig pujar les grabacions del mòbil al SoundCloud perquè així, ara pogueu sentir diversos sons del viatge a Itàlia. Es una mica dificil que es senti perfectament allò que voldria que es sentís amb tota la gentada que hi havia al meu costat mentre grabava. 

L'app SoundCloud ja l'he utilitzat diverses vegades i, com ja sabeu, és gratuïta, molt útil, senzilla i fàcil d'utilitzar. Es tan per Android  com per Apple.  Espero que us agradin les meves grabacions de sons! 


Aquesta primera grabació és l'aterratge amb l'avió al arribar a Itàlia:


Caminant per carrers d'Itàlia, on de fons es sent un embús de cotxes i els motors encesos:


Les campanes de Roma:


Un ocell de fons en carrers de Florència:


Músics per carrers de Roma:


S'acosta un cavall i es sent com va al trot:


En aquesta es senten de fons les campanes i després es sent un cavall:

En la darrera es sent el vent del barco i de fons la brisa del mar: 

3 comentaris:

  1. Has fet un treball molt xulo, Núria, m'ha encantat:)

    ResponElimina
  2. Quins records! Que bonic que és Roma, Florència, Siena ... El sons, la música, les olors tenen el poder de transportar-nos a lloc i moments viscuts. Un bon document per a la teva i la vostra història com a grup. Ho recordareu sempre!

    ResponElimina