diumenge, 20 d’abril de 2014

iPad apps que també són Android

A l'hora de proposar activitats per fer amb dispositius mòbils, la dificultat més gran amb la que ens hem trobat ha estat la de trobar aplicacions amb característiques similars i que ens permetin elaborar treballs amb igualtat de condicions. 
Malhauradament la balança es decanta més vegades a favor d'IOS que no pas d'Android i per això estem contents d'haver trobat aquesta pàgina amb un bon nombre d'aplicacions per iPad que també hi són per Android. 
Aquestes són les que m'han semblat que ens poden servir per fer treballs aquest últim més i mig de classe que ens queda. Ja veureu que la majoria són Apps Creatives que són les que ens permetran fer treballs amb imaginació i creativitat. També he tingut en compte que fossin gratuïtes, ja sabeu però que això pot canviar, així que és millor que us les descarregeu el més aviat possible.

He fet la presentació amb Thinglink, una app que just acaba de sortir per Android. Amb Thinglink podrem fer imatges interactives amb possiblitat de posar-hi enllaços de text, imatge i música. Només cal que cliqueu cada rodoneta de colors i ja us portarà a l'aplicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada