dimecres, 28 de maig de 2014

Arriba el nostre concert!

Bon dia! Per si no us heu assabentat aquest dimecres els alumnes de 2n, 3r i 4t ESO farem el nostre concert de Primavera al Castell del Paborde. Interpretarem algunes de les cançons que hem estat practicant aquests dies.

Alguns dels alumnes que hi participarem, en el concert, hem volgut comunicar-ho a més gent, per això hem fet una falca publicitària original i divertida amb l'app Audioboo.

Aquesta app ja l'hem utilitzat més d'una vegada però pels que encara no l’havíeu vist mai, Audioboo és una app apta per a Apple i Android que ens permet gravar sons.

Jo juntament amb les meves companyes, la Mónica i l'Estel, hem fet una falca creant una història on dues alumnes del Institut Joan Puig i Ferreter van ha presentar a la ràdio Star Music el Concert de Primavera. En el àudio també interpretem les cançons de Primavera, de Vivaldi i la cançó de Cup song, de Anna Kendrick.

Aquí la podeu escoltar:


L'Adaia Barrau, l'Àngels Borras i la Sheila Garcia també ens presenten el seu treball amb un anunci a la ràdio.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada