dilluns, 21 d’abril del 2014

Sant Jordi 2014: Poema MusiVisual de Sant Jordi

Cada any celebrem Sant Jordi d'una manera especial. L'any passat ho vam celebrar fent una rosa virtual i enguany farem un Poema MusiVisual. El nom sembla molt complicat però si us explico com farem l'activitat entendreu ràpidament d'on ve el nom.
Aquest any enlloc de regalar un llibre o una rosa, com que estem a la classe de música, regalem una cançó feta poema. Per fer-ho triarem un fragment d'alguna cançó que ens agradi tant per la seva música però sobretot pel significat de la seva lletra. Després triarem una imatge adient al text que haguem escollit. Finalment crearem el nostre poema visual amb la imatge i el text de la cançó escollida i en farem una postal que hem batejat amb el nom de Poema MusiVisual.
Com que enguany treballem amb apps mòbils, farem la nostra postal utilizant Quipio (Apple) o Pic Collage (Android). Totes dues són aplicacions molt interessants amb grans possibilitats.
M'agraden perquè permet triar la imatge que vulguem i també podem triar el tipus de lletra i colors que vulguem.

Recordeu que Pic Collage dóna l'opció de posar la imatge que heu triat com a fons de pantalla. Perquè us surti aquesta opció heu de colpejar dues vegades la imatge i després sortirà l'opció de "set as background" (posar com a fons de pantalla).

D'altra banda, Quipio és també una app gratuita que dóna accés a una comunitat/xarxa social amb la qual es comparteixen les imatge. Per entrar cal registrar-se com fem habitualment. L'app dóna la possibilitat de compartir la imatge en públic o deixar-la en privat. Jo l'he deixat en privat i he fet una còpia de pantalla per poder-la penjar al bloc. En aquest vídeo s'explica en un minut com funciona

Ah, en aquest article he utilitza 3 apps: Quipio, Pic Collage i Skitch (una app per Apple i Android que permet posar fletxes, text, formes geomètriques ... en una imatge i de manera moooolt facileta)


Compartirem tots els nostres treballs en aquest bloc

Us esperem el dia de Sant Jordi!! 
Tindreu moltes sorpreses!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada