diumenge, 8 de juny del 2014

Entrevista a Anna Kendrick

Hola de nou,
Fa una setmana, vam tenir una feina, que es podia fer tant de manera individual com en parelles, que consistia en gravar-nos amb alguna aplicació com ara Tellagami, IFunFace, entre d'altres i explicant part de la biografia d'algun dels compositors o cantants de les cançons que hem tocat a classe aquest curs.

L'Alexandra Martí i jo, hem escollit Anna Kendrick, reconeguda principalment per la seva presència a la pel·lícula "Dando la Nota". El nostre treball no és exactament com els altres, sinó que hem fet una petita entrevista en la que l'Alexandra fa d'entrevistradora i jo d'Anna Kendrick.

Per fer-ho, hem usat l'aplicació Audioboo, ja que l'hem fet servir bastants cops i ja sabem com va i també ens és molt fàcil fer-la servir.

Aquí us deixem doncs, la nostra entrevista:


4 comentaris:

  1. Us ha quedat un treball fantàstic! La idea de fer-lo amb l'Audioboo ha estat molt bona ja que és molt més fàcil d'utilitzar i eficaç que el Tellagami o l'iFunFace ja que aquestes són innovacions i ens han portat alguns petits problemes. He descobert algunes coses noves de l'Anna Kendrick que no sabia i vosaltres heu pogut plantejar molt bé les preguntes. Crec que la idea de fer-ho en parella ha estat bona ja que no ho ha fet ningú altre (dels treballs que jo he vist) i dóna lloc a fer un altre tipus de biografia:)

    ResponElimina
  2. És un molt bon treball que gràcies a ell he pogut saber la història d'Anna Kendrick. Tot i que ja sabia que ella era actriu de Crepusculo he après molt més de l'autora del famosíssim vídeo de Cupsong. Felicitats noies!!

    ResponElimina
  3. Merci a tots dos, nois!

    ResponElimina