dissabte, 17 de maig de 2014

Fem una falca publicitària pel nostre concert. Us animeu a venir?


http://checkthis.com/hdss/edit
Com tots sabeu, dimecres 28  tenim el nostre Concert de Primavera. 

Així doncs us proposo fer una falca publicitària per tal d'anunciar el nostre concert i animar la gent a que vinguin a escoltar-nos.
L'activitat que us proposo és gravar un àudio amb una eina molt senzilla: Audioboo. El treball el farem en grup de 3/5 persones (2 és el mínim)

Com ho hem de fer? 
PAS 1: ens donem d'alta a Audioboo. Per fer-ho hem d'anar a "Sign up for a free acount". Necessitem un correu, un nom d'usuari i una contrassenya (recordeu tenir-ho tot apuntat en una llibreteta desada al calaix de l'escriptori).

PAS 2:  redactem un text que enganxi i sigui divertit. Aquest text l'han de llegir les 3 persones del grup (la manera com s'organitzin a l'hora de llegir és lliure).

PAS 3: decidim quin o quins fragments d'alguna de les cançons del concert, tocarem en la falca publicitària.

PAS 4: gravem la nostra falca: (segur que caldran algunes proves abans de tenir la definitiva)
1- ho podem fer directament des de la web d'Audioboo amb l'opció de "Record" (necessitem tenir el Java actualitzat).

2- també ho podem gravar amb l'opció de gravar que tenen els mòbils.   Es generarà un arxiu que ens podem enviar al correu, guardar l'arxiu de so a l'ordinador i després  pujar-lo amb l'opció "Rather upload a file"?

3- opció mòbil: us baixeu l'aplicació Apple (gratuita) que us permetrà gravar i pujar a la web d'Audioboo directament el vostre treball. Aquesta aplicació també és compatible amb Android ho podem fer amb el telèfon mòbil.
La durada ha de ser com a màxim d'un minut i mig.

PAS 5: acabem el nostre Boo. No oblideu guardar el projecte i posar un nom al treball i el nom dels components del grup.


PAS 6: l'envieu a l'Edmodo. Heu de copiar la URL del Boo i ha de tenir lletres i números com el que us poso d'exemple.
http://audioboo.fm/boos/1416159-prova-audioboo


2 comentaris:

  1. Adelaida, el grup pot se de dos persones?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Gerard. Va dir que podíem ser dos o si volíem fins i tot sis. L'únic realement important és fer-ho amb audioboo i amb gràcia :)

      Elimina