dimecres, 23 d’abril del 2014

SANT JORDI 2014

Hola a tots i feliç diada
Ja sabeu que a Catalunya és tradició celebrar el dia de Sant Jordi, avui, 23 d'abril. La tradició és la següent: els enamorats regalen a les noies roses i elles regalen llibres als nois. Espero que tothom gaudeixi molt del dia, i que us regalin moltes roses i llibres.
Doncs bé, jo us voldria regalar una Poesia MusiVisual de Sant Jordi. És a dir, un fragment d'una cançó que he triat del grup Txarango amb una imatge que està relacionada, per així aconseguir un poema visual. 
Aquesta feina l'he fet amb una aplicació, només per Apple, que s'anomena Quipio. És molt senzilla d'utilitzar, gratuïta i original. 


Si cliqueu damunt la imatge podreu escoltar tota la cançó de Compta amb mi, del grup Txarango. També us la adjunto sota:




L'any passat les alumnes de 4t van fer una rosa virtual. Trobo que és molt bona idea i que està molt bé perquè a aquella gent que no pots veure en persona li puguis regalar també una rosa (virtual en aquest cas), com és la tradició! ..Així que m'he animat i he fet una rosa virtual per a tots vosaltres!
Espero que us agradi. Si en voleu fer una cliqueu aquí


 
FELIÇ DIADA A TOTHOM! 

1 comentari:

  1. Aquest Sant Jordi hem tingut el bloc ple de música i poesia gràcies a tu! M'ha agradat la teva rosa virtual de l'any passat!! ESPERO QUE HAGIS TINGUT UNA FELIÇ DIADA!

    ResponElimina