dimecres, 30 d’abril de 2014

Instruments Cordòfons

Bon dia! Els últims dies de classe hem estat treballant els instruments cordòfons i l'Adelaida ens ha ensenyat una app ben xula per fer treballs com aquest que hem fet. L'aplicació es diu Skitch i és apta per Apple i Android, però també és apta per a ordinadors.

El treball que hem fet consistia en senyalar les diferents parts d'un instrument cordòfon que escolliem d'entre els següents: violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, llaüt renaixentista, bandúrria, vihuela (viola de mà), banjo, clavicèmbal, arpa, piano.

Aquí us deixo tres treballs fets per dos dels meus companys i per mi.

Aquest treball l'ha fet l'Alexandra Martí de 2nC i ha triat l'arpa.L'Adaia Barrau, també de 2nC, ha fet el violí.
Aquest és del Fèlix Martínez, de 2nC també, i ha escollit la guitarra. I finalment el meu, de la bandúrria.Espero que us hagin agradat els nostres treballs i que hagueu apres alguna cosa nova.

2 comentaris:

  1. Bona presentació! M'ha agradat que hi haguessin les parts ben indicades. També m'ha semblat força interessant la bandurria ja que coneixia aquest instrumentsolament de haver sentit el seu nom però no sabia com era ni les part que tenia.

    ResponElimina
  2. Quin munt d'instruments!! Quin goig que fa aquest article i que treballadors que sou els de 2nC!! Bon cap de setmana a tots :)

    ResponElimina