dimarts, 23 de febrer del 2016

Ens traslladem cap a Música Selvatge

Els que ja fa temps que ens coneixeu i ens seguiu, sabeu que aquest bloc va néixer fa un parell d'anys com a complement al bloc Música Selvatge

Els impulsors van ser un grup d'alumnes de 4t d'ESO que, animats amb l'ús de les noves tcnologies i els dispositius mòbils, van decidir crear un bloc col·laboratiu amb la intenció de compartir tot allò que feien a l'aula de música.

L'energia i ganes de fer es van anar encomanant i poc a poc hi van anar col·laborant alumnes de 2n i 3r d'ESO. Després ens vam animar a presentar-nos als Premis Espiral Edublogs i amb molt de treball per part de tots vam acabar guanyant la molt preuada baldufa d'or!

https://www.thinglink.com/scene/722481358487683074Aquells alumnes de 2n d'ESO avui ja són alumnes de 4t d'ESO i continuen treballant amb les mateixes ganes i  creativitat en tots els material i activitats que comparteixen ara ja en els seus blocs personals (Mireia Esteve, Mireia Juncosa, Carme Martínez, Anna Vilalta, Angie Style, Aina Bargalló, Elisabeth Racionero, Nerea Pérez, Olívia Pujol, Clara Masdéu, Zoe Bonet, Júlia Artigas, Gerard Ochoa, Pablo Padilla, Aleix Miro i Andreu Ayllón)


Els "músics selvatges" continuem treballant amb dispositius mòbils. A partir d'ara continuarem compartint tot el que fem a Música Selvatge i a la categoria Apps Mòbils

http://musicaselvatge.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada