dimarts, 15 d’abril del 2014

Els instruments de la batucada

Bon dia!
Les últimes setmanes de classe, hem parlat de diverses classes d'instruments. Fins ara, hem parlat dels instruments de percussió i dels instruments de corda. Jo m'he centrat més en el tema dels instruments de percussió, per fer un collage amb tots els instruments que componen la batucada. A sota de cada instrument, he escrit el seu nom i amb aquesta feina he après més del que m'esperava.

Aquest collage està fet amb una aplicació que es diu Pixlr Express, i és apta tant per Apple com per Android. Tot i això, també es pot utilitzar amb l'ordinador i també serveix per editar fotos tal i com a tu t'agradi. Ès molt completa. Us la recomano!

Aquí us deixo el meu treball, espero que us agradi:


 

5 comentaris:

  1. El treball està molt ben fet, però el chocalho també es pot dir rocar, i justament a sota, on dius que aquest instrument és un timbal, seria més apropiat dir-li timba. També i falten alguns instruments com el tamborí, que és bastant important, el tam-tam, ...

    ResponElimina
  2. M'agrada molt el teu collage encara que les lletres negres no es veuen del tot bé, aquests treballs sempre em serveixen per aprendre coses noves com per exemple que el chocalho forma part dels instruments de la batucada etc.

    ResponElimina
  3. Ha quedat molt bé Marina. Potser m'equivoco, però diria que l'imatge del tambor que has posat és de toc tradicional. Els timbals que si que es fan servir són els de bateria, com ara els bombos.

    ResponElimina
  4. El collage està molt bé Marina. He aprés nous instruments que desconeixia com el agogo o el ganzà.

    ResponElimina
  5. Només he posat uns quants exemples dels instruments de la batucada, per molt que n'hi hagi molts més, però gràcies per la vostra col·laboració.

    ResponElimina