divendres, 28 de març del 2014

Instruments de percussió d'altres cultures



Bon dia, soc en Joan Navarrete i vinc a presentar-vos el meu primer treball. Es un treball que vol presentar uns instruments poc comuns en el nostre entorn. He utilitzat la App d'Apple Educreations

El treball comença presentant instruments de Indonesia, passant per Brasil i Aràbia. En el treball també s'expliquen les parts dels instruments, ja que és més entenedor. 

Espero que la presentació agradi.






6 comentaris:

  1. El treball està molt ben fet. Entre els trossets en que podem sentir com sonen els instruments que s'esmenten i la bona explicació, s'entèn molt bé.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt el teu treball, he pogut apendre un trosset de varies cultures diferents.

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt el teu treball i penso que està molt complet encara que hi ha algun error com pot ser dir ''la boca o la desembocadura'' correctament és l'embocadura:)

    ResponElimina
  4. Molt bo el treball, està molt ben fet i la música està genial per fer-nos una idea de l'instrument. Bona feina!!!

    ResponElimina
  5. Molt bon treball!! Sempre esta bé poder apendre els instruments característics d'altres cultures. M'ha agradat molt que la informació sigués breu i que s'entengués bé, que les parts dels instruments estiguéssin ben assenyalades i que hi hagués audició. El únic error que he trobat és el mateix que la Mónica, però amb aquest treball no cal prestar-li massa importància.

    ResponElimina
  6. Molt bon treball, penso que està molt complet, sempre esta bé poder apendre els instruments característics d'altres cultures !!!
    Enorabona per el teu treball Joan !!!

    ResponElimina