dissabte, 29 de març del 2014

Aplicació Edmodo

Hola! Ja fa unes setmanes que l'Adelaida ens ha ensenyat a utilitzar una nova App, l'Edmodo. És una plataforma social privada per l'Educació, que ens permet crear una comunicació principalment entre alumnes i professors, dins l'aula i també fora de l'horari escolar. Es poden compartir arxius, missatges, enllaços cap a altres pàgines, activitats... 
Aquesta aplicació està disponible per android i per apple. Aquells que tingueu ipad o tablet (android) us recomanaria que us descarreguéssiu aquesta app, ja que a l'hora de treballar és molt més fàcil i ràpid!



3 comentaris:

  1. He seguit la teva recomanació i me l'he descarregat a la tablet i també al mòbil per poder connectar-m'hi sempre que vulgui,cada vegada vaig descobrint més coses sobre aquesta app que la veritat es que és molt útil!

    ResponElimina
  2. Com a professora m'és molt útil. A l'iPad puc veure molt fàcilment quins alumnes m'han enviat algun missatge o els que m'han lliurat alguna feina i els puc respondre molt còmodament. La manera de gesionar grups també és molt fàcil. A més, un cop he corregit tots els treballs, també trobo l'evolució de l'alumne o del grup d'una manera molt visual i ràpida. Des de que me l'he descarregat tot és més fàcil.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb vosaltres dues! La Cèlia ha fet una gran recomenació.

    ResponElimina