dilluns, 16 de juny del 2014

Treball de síntesis amb Thinglink

Bon dia! Com ja sabeu ja s'està acabant el instiut i arriba l'estiu però el alumnes de 2n ESO tenim un últim treball per ensenyar-vos, el nostre treball de síntesis.


El nostre treball de síntesis consistia en crear un Thinglink d'una agrupació musical. En aquell Thinglink teniem que afegir-hi els instruments que hi apareixien amb una imatge de cadascún, una explicació de l'agrupació musical i un vídeo on es pogués escoltar la música característica d'aquella agrupació.


L'app Thinglink ja l'haviem treballat temps enrere pero per a qui encara no sàpiga en que consisteix aquesta app: Thinglink és una aplicació apta per a Android i Apple, i fins i tot es pot fer servir online, que ens permet crear imatges ionteractives, és a dir, que hi podem afegir més imatges, vídeos, links i més informació a l'imatge interactiva.

Jo he fet el meu treball sobre tres grups musicals:la rondalla, el grup de pop-rock i el grup de jazz. Aquí us el deixo (La imatge de la rondalla ha quedat borrossa pero s'hi poden diferenciar els instruments):


Aquí també us deixo el treball que ha fet la meva companya l'Anna Vilalta Mas:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada