dijous, 12 de juny de 2014

Thinglink dels compositors més importants del Barroc

Hola, avui us porto un Thinglink sobre els compositors més importants del Barroc (Händel, Bach, Lully, Rameau, Monteverdi, Pachelbel i Vivaldi).

En aquest Thinglink hi trobareu, de tots el compositors que he dit abans: el seu nom complet (en majúscules el nom amb el que el coneixem), el lloc on va néixer (amb una fotografia) i on va morir amb les seves dates corresponents, trobareu també un fet curiós sobre la seva vida i un vídeo sobre una obra important de cadascú.

El meu treball esta tot fet amb tableta, però hi ha tres persones de la classe que han fet servir una aplicació per fer el collage i al estar fet amb mòbil, també l'hem pogut penjar en aquest bloc. Les aplicacions que han fet servir són Cymera i Picsart.
A continuació us deixaré els 4 treballs (el meu i el de les tres persones: Alicia Shabazi, Marina Ayllón i Gisela Risco), espero que us agradin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyworld.camerahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studioCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada