dimarts, 17 de juny del 2014

El meu resum d'apps del curs!

Hola a tots!
Arriba el final de curs... i per això avui he estat fent una recopilació de totes les apps que he estat utilitzant al llarg del curs.
Això ho he fet amb una app molt resultona i molt senzilla d'utilitzar que es diu Word Clouds, és per apple i és gratuïta! Doncs bé amb aquesta app he escrit els noms de totes les aplicacions i després he editat la lletra, separacions, la posició de les paraules i ja està! És molt fàcil! D'aquesta manera, en una simple imatge puc veure totes les apps que he fet servir. Llavors, he pujat la imatge al Dropbox i desde l'ordinador he fet un Thinglink enllaçant a cada paraula la app en l'AppStore (pot ser que hi hagin apps que també estiguin disponibles per Android, com per exemple, Animoto).
Per fer més visual quines apps són les que enllaço en el Word Clouds he fet un collage amb el PhotoGrid on es veuen els logos de cada una d'elles, ja que a l'hora de buscar-les, d'aquesta manera us serà més fàcil. 
Aquí us deixo el meu resum d'apps i el meu collage:
Espero que us agradin!




1 comentari:

  1. Un resum molt interessant Núria. Pot ser útil a molts alumnes. Has fet una molt bona feina aquest curs. Entre tots hem après un munt de coses.

    ResponElimina