divendres, 16 de maig del 2014

Núvol de paraules. Els instruments de vent


Hola, avui us ensenyo dos núvols de paraules molt xulos que ha creat l'Anna Vilalta Mas.

Què és un núvol de paraules? Un núvol de paraules consisteix en un recull de mots d'un tema concret. Aquests que veieu a sota, són sobre els aeròfons. És cert que aquests tipus de treballs no aporten gaire informació, però són útils a l'hora de repassar el vocabulari del tema i, encara més, per als qui tenen memòria visual.

Per fer-los, ha utilitzat l'app Word Clouds, apta només per Apple.
L'Anna diu que li ha agradat fer ús d'aquesta aplicació, perquè ha trobat divertida la manera ràpida d'utilitzar-la. També ens explica que l'app permet canviar la mida i la forma del text, i el color de fons i de la lletra. Per últim, us recomana Word Clouds a tots aquells que disposeu d'Ipad.

Com veureu, alguns mots destaquen més que els altres. Per fer-ho s'ha d'escriure una paraula diverses vegades i, automàticament, l'aplicació la fa més gran. Si us hi fixeu, veureu que ella ha decidit destacar les parts dels instruments. La resta són noms d'instruments de vent i apareixen més petits.




3 comentaris:

  1. Això és el que jo defineixo un núvol de paraules intel·ligent :) Algú em pot dir per què?

    ResponElimina
  2. Doncs, és un núvol de paraules intel·ligent, perquè, ens explica molt bé les parts dels intruments aeròfons i els resalta. Al costat de cada part, també hi podem veure el nom de l'instrument

    ResponElimina
  3. perquè només amb un sol cop de vista pots agafar les paraules clau del tema que estem treballant i t'ajuda a memoritzar-les tal com estan ressaltades :) això es per mi un núvol de paraules intel·ligent!

    ResponElimina