dilluns, 19 de maig del 2014

El vent per 4 continents: amb Storehouse

Hem acabat els instruments de vent i per acabar d'arrodonir el tema avui qui fa una presentació sóc jo. Fa uns dies vaig trobar Storehouse una app (per Apple i gratuïta) que em va agradar molt i vaig decidir provar-la.

Els que fa més temps que em coneixeu sabeu que col·lecciono instruments d'arreu del món. L'any passat vam fer una exposició amb alguns dels meus instruments i amb d'altres que van portar els alumnes (si voleu veure les fotos cliqueu aquí).

Doncs bé, enguany us porto una presentació feta amb alguns dels instruments de vent de la meva col·lecció. Observeu-los amb deteniment i veureu diferents embocadures i maneres de produir el so. Espero que us agradi la presentació.


3 comentaris:

  1. Que curiós! Em sembla que no he sentit a parlar de gaires d'aquests instruments. M'han agradat molt els diferents tipus de flautes i el pungi.

    ResponElimina
  2. Ostres ! No em pensava que tinguessis instruments tant xulos a casa teva, Adelaida. Et deu haver costat molt reunir-los i a més saber-los tocar.

    ResponElimina
  3. Que interessant Adelaida mai habia vist aquests instruments! Gràcies a aquest super blog estic aprenent coses que mai habia sentit a parlar i tots els articles m'estan ajudant molt a ampliar els meus coneixements sobre la música!!

    ResponElimina