dimecres, 30 d’abril del 2014

Parts d'una guitarra, un ukelele i un violí amb Skitch

Hola! Aquest dies estem treballant els instruments cordòfons i un dels exercicis que teniem que fer era posar les parts d'un instrument de corda en una imatge fent servir la aplicació Skitch.


Aquesta app ens permet posar fletxes, cercles, quadrats, text, etiquetes... de diferents colors i mides en una imatge. Ademés és apta per a Android i Apple.

Jo per fer aquest treball vaig escollir la guitarra, per tant vaig fotografiar la meva guitarra i amb l'aplicació Skitch vaig poder situar-ne les diferents  parts amb els seus respectius noms.


A continuació us deixo el resultat que vaig obtenir, cal indicar que en la imatge no es pot assenyalar clarament però que la part de la guitarra que es denomina diapasó només és la part plana  (en aquest cas la part negra) perquè l'altra part, que és la part arrodonida (la de sota del diapasó) se li denomina mànec:



També us deixo diferents treballs que han fet els meus companys:

-Aquest és el treball de l'Ariadna Pàmies que indicat les parts d'un ukelele, un instrument cordòfon de corda pinçada tradicional a Hawaii


-Aquest altre la fet la meva companya Judith Girona i ha indicat les parts d'un violí, l'instrument cordòfon de corda fregada més agut:



-I finalment aquest Skitch és del meu company Roger Pujol que l'ha fet de la guitarra, un instrument cordòfon de corda pinçada de sis cordes (hi ha un petit error de que ressonància va amb dos essas):


2 comentaris:

  1. M'han agradat molt els tres treballs, i m'ha semblat una tasca força interessant per aprendre coses noves buscant-les nosaltres mateixos a Internet.

    ResponElimina
  2. Com sempre, molt detallista amb totes les teves explicacions. Els de 2nB ja poden estar contents!! I a més, hem aconseguit que el Roger faci un treball i te'l dóni per posar-l al bloc! Festa!! :)

    ResponElimina