divendres, 25 d’abril del 2014

Les parts d'un instrument de corda amb Skitch

Hem començat a treballar els instruments de corda amb els alumnes de 2nESO i ja podem començar a veure els treballs que estan fent alguns d'ells com aquest mapa conceptual fet per la Carme Martínez. 

Com que del que es tracta és de fer activitats utilitzant apps, el treball d'aquest cap de setmana consistirà en agafar una imatge d'algun dels instruments de corda i posar les parts de l'instrument escrites en la imatge. L'app que utilitzarem és Skitch, una app que trobem tant pels dispositius d'Apple com pels d'Android.

Els instruments que podeu triar són:  VIOLÍ, VIOLA, VIOLONCEL, CONTRABAIX, GUITARRA, LLAÜT RENAIXENTISTA, BANDURRIA, VIHUELA (VIOLA DE MA en català), BANJO, CLAVICÈMBAL, ARPA, PIANO.

Ja veureu que l'aplicació és molt fàcil i intuïtiva, però he fet un parell de copies de pantalla perquè us sigui més senzill i la vostra feina sigui més eficaç. A la part dreta de la pantalla surten les diferents opcions escriure text (per escriure amb el teclat), fletxes, formes (rodones i quadrades i línies), llapis (per escriure amb el dit) ...


 





La mida del text, de la lletra i de les fletxes la podem canviar amb els botonets que ens surten a la part esquerra de la pantalla (fixeu-vos que surten diferents mides de rodoneta). També podem canviar el color.




2 comentaris:

  1. Perfecte: ja m'he descarregat l'aplicació i m'encanta. Quan pugui faré el treball :)

    ResponElimina
  2. Adelaida, ja està fet el treball, quan pugui tel envio al edmodo, l'aplicació és molt interessant.

    ResponElimina