dissabte, 2 de novembre de 2013

200 anys de Verdi!"Aquesta setmana fa 200 anys del naixement de Giuseppe Verdi, un dels pares de la Itàlia moderna. Amb la música del preludi del primer acte de la "Triviata" hem fet una pinzellada de la història i la personalitat d'aquest gran país europeu..."

Doncs bé, aquesta introducció amb el video que he trobat a la web de TV3 us he començat l'article d'avui. I és que el 10 d'Octubre Giuseppe Verdi, un gran músic de la itàlia moderna, va fer 200 anys del seu naixement. 

Relacionat amb el bicentenari de Verdi, he fet 2 collages d'aquest.

Els collages els he fet amb dues aplicacions d'apple. La primera que he utilitzat es diu ImageChef. És una aplicació molt original i divertida. És gratuïta i molt fàcil d'utilitzar. N'he fet 2 més esbojarrats, no gaire formals. Aquí els teniu:
Després amb l'aplicació d'apple que he utilitzat amb l'iPad he fet un collage més formals que els anteriors. Aquesta aplicació m'agrada molt perquè queden "posters" molt ben fets, amb una bona presentació. Es poden fer coses molt xules amb l'aplicació. És gratuïta i la recomano! 


I aquí us deixo el pòster de Verdi!Espero que us hagin agradat! Fins aviat! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada