dimarts, 27 de maig del 2014

Us convidem al concert de Primavera!

Aquest dimecres dia 28 de maig de 2014, com alguns ja sabreu, els alumnes de 2n d'ESO, 3r d'ESO i 4t d'ESO us oferirem el concert de Primavera al Castell del Paborde.

Tindrem un programa de 13 cançons molt variat, des de les cançons més classiques a les més modernes, amb més o menys ritme... És una llàstima no poder dir-vos quines són, així que, espero trobar-vos a tots al concert amb moltes ganes de sentir-nos tocar!

Tots els alumnes de segon d'ESO hem volgut convidar-vos al concert així que hem preparat una activitat amb Audioboo on alguns hem posat tocs     d'humor. Aquesta aplicació és apta tant per Android com per Apple i és molt senzilla d'utilitzar. Ja hem penjat articles anteriorment amb aquesta aplicació i crec que recordareu que ens seveix per gravar sons, veus...

Jo avui us deixo els Audioboos de tota la meva classe que és 2n B. Espero que us agradin molt i que en trobeu algún que us agradi molt. Tots ells hi han posat molt d'esforç per fer-ho!

Aina Sanàbria i Judith Girona



Lara Armengol, Abril Martil i Alexandra Frasin



Xavi Asqué i Pau Balsells


1 comentari:

  1. Genials, aquests treballs, son tots molt divertits i originals, cadascun diferent, però no per això pitjor. M'han encantat :)

    ResponElimina