dissabte, 10 de maig del 2014

L'apassionant història entre un saxo i un trombó de vares

Hola a tots!
A classe de música estem estudiant els instrument de vent. Per aprendre una mica les peculiaritats de cada instrument l'Adelaida ens va proposar que féssim un diàleg en el que un saxofón i un trombó de vares, ja que la Mireia toca el saxofon,. Ja veureu que aquests dos "personatges" a vegades també s'enfaden una mica o fins i tot s'expliquen la seva vida.

M'ha semblat molt bona idea fer-ho amb l'aplicació Fotobabble, disponible per Apple, ja que es pot posar una foto i la veu se sent molt bé i no es distorsiona com en altres aplicacions.

A la Mireia Juncosa i a mi ens ha agradat molt fer aquest treball. El que m'ha semblat més interessant és que podem aprendre i passar-nos-ho bé al mateix temps.







16 comentaris:

  1. Està molt interessant! Una molt bona manera d'apendre sobre el saxo i el trombó de vares, interactivament!

    ResponElimina
  2. M'AGRADAT MOLTÍSIM! Es un treball molt divertit de sentir, és a dir, que és una manera de apendre en forma divertida! FELICITATS NOIES!

    ResponElimina
  3. M'encanta aquesta manera d'aprendre coses dels instruments, és a dir, fent diàlegs. Ho heu fet molt bé les dues!

    ResponElimina
  4. Coincideixo amb la Marina, un treball molt interessant i ben original amb el qual aprenem d'una manera més divertida. Molt bé!!!

    ResponElimina
  5. Enhorabona per aquest treball és una manera més divertida d'aprendre.

    ResponElimina
  6. És un diàleg molt interessant i crec que és una molt bona manera de aprendre aquest tema abans de fer l'examen.

    ResponElimina
  7. La veritat esque m'encanta es molt gracios i a la mateixa hora aprens coses noves ! Les dos fan una parella molt xula i divertida :)

    ResponElimina
  8. Bon treball!! M'ha agradat molt aquesta historieta! Força interesant!

    ResponElimina
  9. M'encanta apendre amb la musica, i més et diverteix, felicitats a les dues esteu traeballan mooolt!!!!

    ResponElimina
  10. M'agrada molt, ja que t'ensenya l'història i les característiques del saxo i el trombó de vares d'una manera molt divertida i entretinguda. A demés posen una veu com si siguessin els mateixos instruments. Us felicito per aquest treball!

    ResponElimina
  11. No puc dir res que els meus companys no hagin dit. Estic d'acord amb tots ells. Heu sabut redactar el diàleg donant la màxima informació, però de manera divertida. A més, coincidint amb la Mireia, em sembla genial que hagueu posat veus! Felicitats noies.

    ResponElimina
  12. Com diu la Carme tothom ha dit ho fantàstic i ben fet que està aquest treball. Solament us pus felicitar, ja que tot ho demés ho han dit els meus companys.

    ResponElimina
  13. Quines veus més divertides! Això va que t'interesis en escolatr tot el video.

    ResponElimina
  14. Heu fet un treball molt interessant i entretingut on feu les veus com si fossiu els mateixos instruments i això ens ajuda a posar més atenció al que ens expliqueu, que encara que sigui un petit diàleg ens dóna moltíssima sobre els instruments de vent metall i això ens ajuda molt per a preparar-nos pel exercicis que fem a classe i per aprendre moltíssima informació! Felicitats pel vostre treball:)

    ResponElimina
  15. Ja ja ja! Bona manera d'explicar l'història d'aquests dos instruments. M'ha fet molta gràcia que possessiu veus greus per donar-li més realisme :)

    ResponElimina
  16. És un treball molt interessant. Aprenem les històries dels instruments d'una manera més divertida. Felicitats noies!!!

    ResponElimina