dijous, 8 de maig del 2014

La tuba, un instrument de vent-metall


Avui us presento un altre treball realitzat per l'Angie Style

Coneixerem una tuba anglesa que ens ha visitat durant les vacances de Setmana Santa i ha estat entrevistada a la ràdio per una noia molt eixerida que també ens traduirà el que diu la tuba de l'anglès al català.

L'entrevistadora va fent preguntes molt interessants a la tuba que aquesta respon i a la mateixa vegada que ho fa ens va revelant molta informació sobre aquest instrument de vent-metall.

Tot aquest treball ha estat realitzat perquè a classe comencem una unitat nova, sobre els instruments de vent, i ens hem d'anar familiaritzant i anar coneixent les característiques dels instruments més comuns. També s'han fet altres treballs d'aquest tipus que o s'han publicat o s'aniran publicant més endavant.

El treball ha consistit: en primer lloc han hagut de buscar tota la informació sobre la tuba, després han hagut de seleccionar el més important i d'aquesta informació han hagut d'originar el diàleg que podem escoltar a l'àudio, el diàleg s'ha gravat amb l'aplicació Fotobbable que només es apta per dispositius Apple i també han hagut d'editar la  imatge que veureu mentre escolteu l'àudio.

Espero que us agradi perquè ells hi han posat molta dedicació!


19 comentaris:

  1. Un treball molt divertit i original. Felicito a l'Angie per la creativitat de l'audio i a la Mónica per redactar tant bé l'entrada.

    ResponElimina
  2. jejeje, molt interessant el treball, i que vols que et digui, la idea de que sigui una tuba anglesa, és fantàstica :)

    ResponElimina
  3. Quin treball més xulo! La idea és genial i a més està molt ben fet. M'agrada aquesta manera d'aprendre, trobo que així els alumnes no veiem l'estudi com una cosa avorrida. Espero veure altres treballs com aquest.

    ResponElimina
  4. Angie el treball és molt original i molt divertit!! Molt bona feina!!!

    ResponElimina
  5. JAJAJA, que guay ostres! Una idea molt original de fer una entrevista a una tuba, i aprendre totes les seves característiques principals! Molt bona feina Angie! :)

    ResponElimina
  6. MOLTÍSIMES GRÀCIES A TOTS:) I també donar-li les gràcies a la Mónica per penjar-lo i fer una redacció molt completa!

    ResponElimina
  7. Està super ben fet Angie, quina feinada!

    ResponElimina
  8. Es un treball bo amb majúscules i a més de ser un bon entreteniment, també ensenya moltes altres coses.

    ResponElimina
  9. Angie tu i el teu pare heu fet una feina fantàstica! És una idea molt original i divertida d'apendre. La forma en que està fet el diàleg es molt especial, ja que el teu pare representa a una tuba anglesa.

    ResponElimina
  10. Es un treball explendit ! Felicitats angie ets una crak ;)

    ResponElimina
  11. impresionant no hi ha paraules per descriure-ho, aquest video t' ho emplica tot i esta molt ben treballat, enorabona angie per la feina tan ben feta que has fet.

    ResponElimina
  12. Gran treball Angie!! et felicito!! Vec que has fet un bon treball i que t'ho has currat molt!

    ResponElimina
  13. Angie! M'ha agradat moltíssim aquest treball, és molt original i està molt ben fet! :)

    ResponElimina
  14. Un treball que es nota que està ben preparat. M'ha encantat Angie! Penso que explicar les característiques, la història...tota l'informació de la tuba amb angles i després traduirla és una idea que ningú més havia pensat a fer-la, així que és original i interessant. Felicitats Angie!

    ResponElimina
  15. M'ha agradat molt aquest treball, perquè és divertit i t'explica moltes coses.

    ResponElimina
  16. Ostres Angie quin treball!! A més d'aprendre música podem aprendre una mica d'angles. Es nota que és un treball molt ben treballat. M'ha encantat.

    ResponElimina
  17. M'ha encantat el treball, Enhorabona!!! He escoltat moltes vegades la tuba i gràcies al teu treball m'ha donat una perspectiva diferent.

    ResponElimina
  18. M'ha agradat molt aquest treball, és genial perquè té dues coses, la originalitat i un bon contingut. Ens explica les característiques de la tuba alhora que anem aprenent anglès i per això crec que és un dels treballs més originals que s'han fet. Felicitats Angie!

    ResponElimina
  19. Fantastiiiic Angieee, m'agradat moolt i el més important es que he apres i m'he divertit mooolt amb el trebaal. Felicitaats!!!!

    ResponElimina