dissabte, 31 de maig del 2014

La trompa i la trompeta se'n van de festa

Hola de nou.
Ja fa uns quants dies vaig inventar-me una història amb un diàleg entre una trompa i una trompeta que sortien de festa. M'explico, el treball no només consistia en això, sino en agafar dos instruments similars i fer un diàleg graciós aprofitant les seves característiques.
En la petita història, els dos instruments presumeixen dels seus trets principals, però acaben adonant-se de que no són tant diferents, al cap i a la fi.

Per fer la gravació d'aquest diàleg, he comptat amb l'ajuda de la Carme Martínez de 2nB. Per fer aquesta activitat, hem utilitzat l'app Fotobabble (compatible només per apple). Amb aquesta aplicació pots gravar so i ajuntar-ho amb una imatge que sigui adient amb l'audio.

A les dues ens ha agradat molt fer aquest treball, esperem que a vosaltres també us agradi.


8 comentaris:

  1. Molt divertit! He après moltes coses, això és el que compta!

    ResponElimina
  2. Felicitats, us ha quedat molt bé, és una bona manera d'apendre sobre aquests dos instruments!

    ResponElimina
  3. És un treball molt original, el diàleg està molt complet. És un treball fantàstic!

    ResponElimina
  4. Que interessant! Gràcies a aquest treball, he pogut aprendre moltes coses sobre aquesta familia d'instruments. Us ha quedat genial!

    ResponElimina
  5. Marina es un treball molt ben fet i el dialeg es divertit i interesant!!

    ResponElimina
  6. És molt divertit i creatiu, Bona feina

    ResponElimina
  7. Marina has fet un treball impressionant i la Carme que ha interpretat la trompa, també!! Aquest treball és creatiu, original, entenedor, i... imprescindible per aprendre sobre els instruments de vent- metall. És molt complet ja que barreja gairebé tots els instruments de la família de vent-metall!! Felicitats noies, en especial Felicitats Marina!!!!!

    ResponElimina
  8. Aquest treball està força bé. La història està ben treballada perquè ens explica molt bé les diferències i les caracterísitques que té la familia del vent-metall. Bona feina!!

    ResponElimina