dimarts, 29 d’abril del 2014

Les parts de diferents intruments de corda amb Skitch

Els alumnes de 2n d'ESO hem començat a treballar els instruments de corda i estem fent uns treballs que consisteixen a agafar una imatge, descarregar-la i posar-ne les seves parts amb una App anomenada Skitch que es apta tant per Android com per Apple.

Entre els instruments que ens van donar a escollir com podien ser: el violí, el llaüt renaixentista, la viola, el violoncel, el contrabaix, la guitarra, la bandúrria, la vihuela, el banjo, l'arpa, el piano, el clavicèmbal... L'Aina ha fet una foto a la seva guitarra, la Lara ha escollit el violí, l'Estel ha escollit l'arpa i jo he escollit la viola per a fer el treball que podeu veure a les imatges que estan a la part inferior de l'article.

L'aplicació és senzilla d'utilitzar i l'Adelaida, per aprofundir una mica més ens va deixar un article amb un petit tutorial que si us interessa podeu buscar al bloc a l'article anomenat: Les parts d'un instrument de corda amb Skitch


El violí de la Lara:
 L'arpa de l'Estel:


La viola de la Mónica:

La guitarra de l'Aina:

5 comentaris:

  1. Genial! M'han agradat molt tots, trobo que tots estan molt complets!

    ResponElimina
  2. No sabia que un sol instruments tenia tantes parts!

    ResponElimina
  3. Tots estan molt ben treballats i tenen bastantes parts indicades! També tenen parts iguals sobretot la viola i el violí, ja que són de la mateixa familia.

    ResponElimina
  4. Un article molt complet Mónica. M'agrada tal com ho has explicat tot, sobretot que hagis dit que l'Aina ha fet una foto de la seva guitarra, penso que ha tingut molt bona idea.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots!

    ResponElimina