dijous, 10 d’abril de 2014

Felicitacions a J.S Bach

Com alguns ja sabreu el dia 21 de març el senyor J.S Bach hagués fet 329 anys. Ell va néixer i va morir a Alemanya però a dues ciutats diferents anomenades Eisenach i Leipzig.

L'Adelaida com ja sabeu la nostra professora, ens va proposar que li féssim unes felicitacions personalitzades amb diferents apps ja que a classe no vam tenir temps de fer cap activitat sobre ell.

Jo he fet les meves felicitacions amb el Pic Collage i l'Image Chef, dues aplicacions que estan disponibles per Apple i per Android encara que també n'hi havia una altra anomenada Pic+Pic que només és apta per Apple. Totes són molt fàcils d'utilitzar i ens permeten fer coses molt originals. Pic+Pic (Apple)                        Pic Collage (Android+Apple)   Image Chef (Android+Apple)

Els alumnes, com l'Adelaida ens va proposar, vam fer les felicitacions a J.S amb les diferents Apps i així ens han quedat:


Com heu pogut veure són collages d'estils molt diferents però la veritat es que em semblen tots molt divertits:))

1 comentari:

  1. Han quedat molt bé i són totes molt boniques. Fer una felicitació de aniversari a algú que va morir fa temps he de reconèixer que ha sigut molt original :)

    ResponElimina