diumenge, 23 de març del 2014

Els Choristes

Hola! Aquest és el meu primer article en el bloc. Fa uns dies vam estar mirant una pel·lícula francesa anomenada  Les Choristes. 
La pel·lícula tracta sobre un internat de nens, on utilitzen mètodes molt agressius per a que el seu comportament sigués bo. Un dia va arriba un professor de música, que en aquells moments es troba a l'atur, per ocupar el lloc de vigilant. Aquest professor  intenta que el comportament dels nens canviï introduint la música en les seves vides i creant una coral. 
A mí em va agradar molt aquesta pel·lícula per això he decit de fer un vídeo amb una mica d'informació d'ella. Per fer-lo he utilitzat l'aplicació Photogrid. L'he utilitzat amb dos funcions: la primera per a poder crear els collages que apareixen en el vídeo i la segona per a poder ajuntar aquests collages en un vídeo.
Espero que us agradi el vídeo i per si no heu vist la pel·lícula us la recomano.



4 comentaris:

  1. Vaja, no sabia que el nen que interpreta Pepino sigui orfe...

    ResponElimina
  2. El nen que l'interpreta (al Pépinot) té pare que com diu al vídeo és el Jacques Perrin, però el Pépinot (personatge) és orfe per això espera els dissabtes a que el vinguin a buscar, cosa impossible perquè els seus pares estan morts.

    ResponElimina
  3. Em va agradar molt la pel·licula, igual com també m'ha agradat molt el teu article i el teu treball amb Photogrid encara que en algunes de les fotografies no es veu massa be el text.

    ResponElimina
  4. Molt bona feina,a mi tambe en va agradar molt la película i lo de les lletres a les fotos es por millorar

    ResponElimina